ZMENA PROGRAMU: V piatok začneme premietať Drobcov už o 19:30!!! Piknikovať sa bude popri premietaní.

Ak ste posledný prázdninový týždeň doma, zatiaľčo mnohí vaši kamaráti si užívajú dni voľna mimo Bratislavy, nezúfajte. Pripravili sme pre vás rozprávkový filmový večer, ozajstné letné kino, a to hneď dva dni (teda vlastne večery) za sebou!

Tento mini festival animovanej tvorby pre deti predstaví známe autorské diela originálnych a aktuálnych slovenských tvorcov. Možno ich poznáte z Večerníčkov, tento krát však ich rozprávky prídu do Dúbravky priamo pod naše okná!

Počas premiérového ročníka Letného kina na Homolke premietneme tri diely seriálu Mimi & Líza (štvrtok 30. 8. 2018 o 20:00 h) a taktiež niekoľko dielov seriálu Drobci (piatok 31. 8. 2018 o 20:00 h). Doneste si, prosíme, so sebou deky na sedenie, o pravé filmové občerstvenie sa postaráme. Miesto premietania je detské ihrisko na Homolke (oproti bytovému domu Homolova 6). Vstup je zdarma, avšak vstupenkou nech nám je odhodlanie meniť svet okolo nás a vytvárať priateľské komunity a susedské vzťahy, aby sme každý svojou troškou prispeli k tomu, aby sa nám tu žilo krajšie 🙂

PROGRAM

19:30 – 20:00 Detský piknik (alebo „Nech už nemusia deti večerať potom doma!“)
20:00 – 20:30 Premietanie (Nultý ročník Letného kina na Homolke to skúsi s premietaním pre deti v dĺžke 30 minút. Na začiatok sa nám zdá, že to stačí, uvidíme…)

Sme aj na Facebooku, Letné kino tiež!

Tešíme sa na vás!

PS: V prípade nepriaznivého počasia (dážď) sa akcia ruší, na ostatné sme pripravení! 🙂